25 Şubat 2012 Cumartesi

HERSEYIME... BEYIME...


Guzel bir cumartesi sabahi. Dun gece her ne kadar sabaha erken kalkma karari almis olsakta yine gec ciktik yataktan. Senin sicakligin varken yatakta insan nasil cikabilir ki o cennetten. Odanin sessizligi icinde yankilanan kus sesleriyle, mahmur bir surat ifadesiyle sana sarilmak. Ne buyuk bir mutluluk, ne sicak bir his.

Sana sokulmamdan sonra gozlerini aralayip hafif ama uykulu bir tebessumle bana bakman, ama gozlerimin taa icine. Gunaydin askim deyip sicakliginla sarmalaman. Iste o an paha bicilemez dunya uzerindeki hic birseyle. Sadece her yerimizi saran kosulsuz bir sevgi, bir ask, bir sanat eserine bakarken begenmenin verdigi gozdeki isilti gibi... Mutluluk dolu, ask dolu, sevgi dolu...

Yataktan hic cikmasak yillarca tenimizin sicakligini birbirimizde hissederek yasasak. Acikmasak, ihtiyac duymasak hicbirseye. Sadece seni bilsem, bir tek seni. Sadece seni gorsem, bir tek seni. Hayatin kucuk, salakca ugraslarini bir kenara birakip uyusam gogsunde yillar boyu.

Gune senin kokunla baslayip, askim kahvalti hazir diye seslenmen. O nasil bir guven duygusudur ey Tanrim, nasil bir sevkat hissidir vucudumu kaplayan. Beni en az ben kadar dusunen sen, seni en az sen kadar dusunen ben. Evin icinde dolasan gunes isiklarinin verdigi enerjiye ragmen, sana sempatik bir tembellikle sokulup boynuna sirnasmak, ben boynuna sarilirken yanagima kondurdugun opucukler. O opucuklerin verdigi, dudaklarindan kalbime akan ask. Kalbimden, tum damarlarimdan gecerek vucuduma yayilan ask. Senin askin. Ikimizin aski. Askimiz.

Suan karsimda oturuyorsun. Seni izlemek ne buyuk bir mutluluktur. O suratsiz ifadenin altinda yatan kalbini gorebilmek, yanina gelince seni delice opebilmek, elimi uzattigimda elimi tutacagini bilmek, o babacan tavrinla bana ustune hirka giy usutuceksin diye bagirip arkasindan kahveni bitir sana vitamin efervesan yapicam diye soylenmen. Allahim nasil guzel bir mutluluk bu. Belki cok dillendirmiyorum yada cok soylemiyorum ama bilki seni cok cok cok herseyden cok seviyorum balim, beyim, askim, sevgilim, dostum, arkadasim, ailem, herseyim... Iyi ki varsin hayatimda. Seninle evde gecirdigim bu monoton haftasonu bile evde sen oldugun icin cok guzel. Hic gitme yanimdan hep kal, hep bak gozlerimin icine, hep kiz bana disari cikarken siki giyinmiyorum diye, hep saril usudugumde... Hep... Hep..

HEP SEN OL HAYATIMDA BEYIM CUNKU SEN OLMAYINCA HAYAT MATEMATIK SORULARI GIBI SEN OLMAYINCA COZULMUYOR :D

8 yorum:

O Gay; Ben de... dedi ki...

allah bozmasın mutluluklar her daim :)

Bir Gay dedi ki...

Mutluluğunuzun yaşadığınız sürece sürmesini diliyorum..

Allah sizi nazarlardan kem gözlerden saklasın ;)

izmirdeki o gay dedi ki...

amin cumlemize insallah... Allah herkesin gonlune gore versin AMIN :)

izmirdeki o gay dedi ki...

@birgay senin niye blogun yok yada varsa ben neden bulamiyorum, bulabilcegim bir yerde ise nerde? bu guzel yorumlarindan sonra blogunu okuyasim geliyor ama bulamiyorum, yapamiyorum niye yapamiyorum ( mario oynayan kiz mode: on)

Bir Gay dedi ki...

Kimse yapamıyor, bu sana özgü değil üzülme :)

Bazı kişisel nedenlerden dolayı blogum yok. Sanırım hiç bir zaman da olmayacak.
Ama neredeyse bütün blogları takip ediyorum.
Herkes blog yazarsa işin zevki kalmaz zaten, bazıları da yorum yazmalı değil mi :)
Ben de yorum yazanlardan biri olarak kalmayı düşünüyorum..

Unknown dedi ki...

insan böyle güzel satırlar okuyunca kendi yaşıyormuş gibi mutlu oluyor.. hayata karşı cesur duruşunuzu tebrik ederek bir ömür diliyorum.. hep cesur ve siz olarak kalın e mi :)

izmirdeki o gay dedi ki...

hayata karsi pek cesur diyemeyiz zira butun hayatimizi evde geciriyoruz o bana evi bok goturmus git supur, ben ona sen sanki utuleri yaptinda bana bok atiosun seklinde gecinip gidiyoruz ama umarim mutluluklarimizi bir omur daim olur. Darisi basina hadi :D

One Girl Two Boy dedi ki...

Bunu tekrar okumalısın bence