29 Şubat 2012 Çarşamba

MAKE ME BEAUTIFUL

Lise caglarindan beri kompleksimdir. Bazi zamanlar takinti haline geldi, bazi zamanlar isin bokunu cikardim. Yeri geldi banyoda yaklasik 3 saat gecirdim, yeri geldi aynayla opustum ( evet utanmiyorum yaptim ). Benim kucuk, ezik, buzuk ve asagilik egomu tatmin etmek icin her yolu denedim. Kabul ediyorum benim guzellik kompleksim var....


Lise yillarina baslarken kizlarin bana asiri ilgi gostermeleriyle kesfettim bu kompleksimi. Aaaa saclarin cok tatli olmuuuus caniiim, sen kas mi calisioooosaaaan gibi cumlelerle iyice koruklendi. Surekli kendimde kusurlar bulur, onlari duzeltmek icin tum gucumu, enerjimi, parami yatirirdim.

Ilk sivilceler basladi. Ama yok boyle bir sivilcelenme. Reklam yapmak gibi olmasin avondan baslayip clean&clear, neutrogena, nivea, L'oreal, ve finalde gotumu kasip Lancome seviyesine bile ulastim. Yok anam babam yok. Gecmiyorlar. En son artik hak yolunu bul kucuk bey dedim tuttum doktorun yolunu. Cleaosin T, sabunlar, eczanede hazirlanan ozel (essek gibi suratimi yakan) solusyonlar, karacigeri siken kan testiyle verilen ilaclar, ruaccutane seviseyine ulastim. Ancak hala yuzum bir mayin tarlasi, bir pizza edasiyla irin uretmeye devam etti. Sikerim lan boyle isi deyip peelingse kralini yaparim dedim ve aldim annemin ponza tasini batirdim oksijenli suya. Surt Allah surt suratima. O kadar sinirlenmisim ki sivilcelerime ponza tasina bi baktim kan icinde. Yuzumu oymusum resmen. Tabi herkes soru yagmuruna tuttu. Yuzune ne oldu diye. Simdi kapiya carptim desem kimse yemez. Mecburen dost meclisinde ya bi cocukla kapistim yere ittirdi yuzumu asfalta surttum dedim. Resmi makamlara ise merdivenden duserken yuzumu duvara surttum dedim. Boylelikle inandiriciligimi kaybetmeden rezilligimi ort pas etmis oldum. Bu arada sonuc ne oldu diceksiniz. O yaralar kabuk bagladi, ardindan dokuldu. Nasil bir hikmet bilmem ama yara tutan yerdelerde bir daha sivilce cikmadi. Ama belirtmek isterim kesinlikle denemeyin. Okulda mac yaparken yuzumun terleyip o yarayi nasil yaktigini anlatmak bile istemem. Ayrica goruntu hic mi hic hos degil. Allahtan iz kalmadi.

Gelelim ikinci sendroma. BURUN. Gayet duzgun bir burnum olmasina ragmen sinif arkadaslarimdan biri burnunu yaptirinca nasil kiskandim anlatamam. Cocuk resmen kullerinden dogdu. Hapsirsa burnu kaniyordu ama olsun asiri karizma olmustu. Bende bunun hasetligi ile photoshop kullanmayi ogrendim :) Abartmiyorum Lise fotolarimin nerdeyse hepsi photoshopludur. Burdan da kamu oyunu bilgilendiriyim. Neyse bir gun evde anacigimla klasik gunun ozeti dedikodularini yapiyoruz. O benim yatagimda uzaniyor, bende bak anneeeaaa burnum boyle mi olsuuuun, boyle mi yoksaaa boylemiiiii seklinde gerizekali youtube rezili gibi fotolarimi gosteriyordum. Annem bak cocum kafan mi guzel, gayet guzel burnun  Allahtan belani mi istiosun, bak bisey gelir burnunun basina sonra cok ararsin bu halini diye ogutlerken ama anneeaaa yaaaaggghh diye miziklaniyordum. Bu konusmanin arkasindan 5 dk gecmedi ki annemle sakalasirken, annem dizini burnuma gecirdi. ( cidden kadinin sucu yok refleksle kendini korumak icin dizini cekti oda tam burnuma denk geldi). CATANkkkk. Artik burnumla gorum paralel bir sekilde duruyordu. Ben banyoda burnumun kanamasini durdurmaya calisirken babam geldi. Ne oldu bid bid bid oterken suratima bakti bisi olmaz hallederiz dedi.

Tuttu burnumu, hafifce salladi. Ve buyuk olay...
CATIRRRTTTRTRT... Diye bir sesle aklinca burnumu yerine oturtmus. Laaaaaaan oldum acidan resmen. Ayrica burnum Niagaradan hallice kanamaya basladi. Buzlar kondu, tamponlar yapildi ama nafile. Benim renk gun gectikce beyaza yaklasiyor, baban yigitligine bok surdurerek beni hastaneye goturdu. Ben acidan agliyorum artik, ustum basim bir vampirin sehir merkezine saldirmasindan hallice girdik hastaneye. Doktor aldi beni iceri kirildi mi dedi. Bende bilmiyorum dedim. Adam anlariz dedi. Bir babamin salakligi vakasi 2. Tuttu burnumu saga sola sallamaya basladi. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN manyak misin herif?! Diyemden ben artik iptal. Orda icim gecmis mi diyim acidan bayilmisim mi diyim bilemiyorum. Gozumu actigimda sedyedeydim. Burnuma abidik gubidik bisiler takmislar. Ayrica buz gibi olmus her tarafim. Neyse sunu yap bunu yap burunlukla eve dondum. Tabi burnumun ustunde hayvan gibi bisey var ve ben 3 ay sonra OSS ye giricem. Sikerim lan ben bu isi deyip cikarttim. Sonuc olarak burnumu merak ediyorsaniz bence eskisinden daha guzel oldu. Soranlara her yerim orjinal sadece annem burnuma biraz estetik yapti diyorum :)

3. sendroma girmeyi bile dusunmuyorum. Malumunuz kilo. Herkes bu konuda en az 10 fakli kisinin basindan gecen olaylari bildigi icin bunu klise bulup atliyorum:)

Iste boyle boyle geldim 23 yasima. Guzel ve duzenli bir iliski icerisinde olmanin verdigi rahatlamayla oyle bir ozguven oyle bir koyver gitsin modu basladi ki hayatimda anlatamam. Kilom gun gectikce artmaya basladi. Mevcut kaslarin yerini saga donerken arkamdan gelen yaglar takip etmeye basladi. Hatta ipin ucu o kadar kacti ki artik yemek yedikten sonra gegirince, oha hayvan misin dediginde beyim, sevgulum degul musun senden mi cekincem hoo hoo hoo seklinde recep ivedik naralari atarak yasar hale geldim.

Sonuc mu birazdan beyim beni adam etmek icin berbere goturcek. Neredeyse 4 aydir kesilmeyen saclarimi kirptircak heralde :) Ama tum bunlara ragmen hala beni cok sevdigini ilerde kel ve gobekli bir yasli amca oldugumda gobegimi yastik olarak kullanip yanimda uyucagini ve beni cok sevcegini soyluyor. Yedim mi yedim walla :) Cunku bende onu cok seviyorum buyukbas beyim benim. ( Okuz dedigim zaman kiziyorda :)

P.S. oha lan aynaya baktim da bi how i met your motherda barneyden ayrilinca robin ne hale geldiyse suan pek bi farkim yok. Demin sacimin arasindan 0.5 uc buldum... Yada bulmadim siz en iyisi bulmadim bilin :)

4 yorum:

uyduruktan prenses dedi ki...

:DDD güldümmm... buarada mimlendin.

O Gay; Ben de... dedi ki...

nasılsa sevgilim de yanımda hesabı koyvermiş gitmişsin, zaten birine baktın mı çok bakımlı duruyorsa o arayış içindedir sevgilisi yoktur kesin :DDD

izmirdeki o gay dedi ki...

@ogay;bende dogru diosunda sonra bide malum bakimli bekarlara beyi kaptirmak var :D allahtan dun berbere gittikte suratim insana benzedi :D

@uyduruktanprenses eneee mimledin mi beniii hemen aksama geliyor mimin gormemisim canim kusura bakma

Adsız dedi ki...

Ӏf some one wisheѕ eхρert vieω concеrning
running a blog then i геcommend him/her
tо pаy а νiѕit this web
site, Keep up thе good work.

Viѕit my webѕіte: SEOPressor V5 review