7 Mart 2012 Çarşamba

BAZI INSANLAR INSAN DEGIL


Escinselligimi daha yeni kesfettigim zamanlarda hep korkar tiksinirdim travestilerden. Sonucta hep yaralama, jilet olaylarini onlarin adinin yaninda duydum. Bulunduklari sokaktan gecmek istemezdim o derece hem nefret ederdim hem korkardim. Ama insan bildiginden, anlayamadigindan korkarmis.


Kendimi kesfetmek icin internetten bilgi toplamaya basladikca travestilerin yasadiklarini, yasamlarini gormeye basladim. Dusunun sozde disaridan normal (!) biriyim. Iyi bir is ic gece gunduz deliler gibi calisiyorum. Sadece rahat yasayabilmek icin. Onlara kimse is vermiyor. Siz dusunun bi cafeniz olsa travestileri garson olarak ise alir miydiniz?


Onlar sadece bizim gibi sadece yasamaya calisan toplum tarafindan itilmis insanlar. Evet bu toplum bizim anne ve babalarimiz, bizim arkadaslarimiz, bizim dostlarimiz hatta belki bizde. Yolda yurudukleri icin ceza yiyen, cani sikilan insanin gelip aptal saptal aletlerde daldigi insanlarin ne kadar saglikli olabilir. Onlar aslinda cok guzel insanlar sadece onlarda iyi bir is iyi bir yuva istiyorlar hepsi bu. Lutfen bazi konularda daha anlayisli olalim. Herseyin sonunda sadece sevelim sevelim sevelim :) Mutlu sicak yuvamizda

8 yorum:

Gay Panda dedi ki...

ben de travestilerden korkarım ama hiç bi travestiyle muhabbete girmedim. girersem de eğer karşı tarafı kırmam. sadece bi muhabbet yeter aslında bu korkumu da kırmak için. tabi dediğin gibi anlayışlı olmak sevmek önemli!

izmirdeki o gay dedi ki...

ya bu kadar artistlenip yazdim ama travestilerden laf yemek disinda bi munasebetim olmadi genel olarak bana behluuuul gelsene buraya diyenleri severim ama bir kisim travestide varki kizz buda bizden is cikmaz bundan diye laf atiyor ki onlari sevmiyorum hih :)

Gay Panda dedi ki...

şimdi yuh diceksin ama napiyim takıldım işte bi noktaya :) behlül mü? bildiğimiz behlül? yani sarışın mavi gözlü iri yapılı 2metreyi zorlayan adam deme :D eğer vaziyet sende böyleyse bi hoh diyorum! öyle bi hoh çektim ki karşıki dağlar yıkıldı :D :D :D

izmirdeki o gay dedi ki...

yok canim behlulun yandan yemisi diyelim boyum 180 sarisin mavi-yesil gozler yuzucuyum :)

Haplo dedi ki...

insan kendini içinde bulduğu bedenle sınırlandırması veya başkaları tarafından sınırlandırılması üzücü, ben trans bireylerin cesaretine hayranım. güçlü durmak lazım.

izmirdeki o gay dedi ki...

kesinlikle sana katiliyorum haplo ben daha sevgilim disinda gay oldugumu kimseye soylemeye cesaret edemezken onlar hayatim tum zorluklarina ragmen bunlara gogus geriyorlar takdir edilesi bi durum

Adsız dedi ki...

gaylere özgürlük diyoruz biz ama travestilere ve transeksüellere özgürlük bence.

Adsız dedi ki...

insanları seçimlerinden ya da olmayı tercih ettikleri şekilde olduklarından dolayı yargılayanlar sığ geliyor bana..