31 Mart 2012 Cumartesi

BEN COK UZULUYORUM :(

Oncelikle belirtmek isterim ki hayatimda intihar eden insanlardan hep nefret etmisimdir. Ki daha bir hafta gecmedi ki liseden bir arkadasim 2. kez intihar etme girisiminde bulundu. Salak daha once lisedeykende denemisti ve basaramamisti. Bu seferde basaramamisti. Ogrendigimde ilk tepkim '' gerzekim bi daha intihar etmek istersen bana gel ben acisiz oldururum seni'' dedim. Gulustuk, moralini yukseltcek biseyler konustuk. Tahminimce bu yaziyi okuyan insanlarin %90i bana kalpsiz diyorsunuz ama sevgili icin intihar etmek kadar aptalca birsey olamaz. Herseyi gec zaten intihar etmek yeterince aptalca birsey. Ama asagidaki videoyu izleyene kadarmis hersey :(


Izlerken nasil icim gitti anlatamam. Gozlerim dolu dolu oldu resmen ( ki ben asla aglamam kolay kolay ). Gleeyi 2 sezon izledim sonra biraktim. Ama karofskyi boyle gorunce eneeem kiyamam yaaa. Gelsin biz onu ailemize aliriz besleriz buyuturuz. Gaypandamdan sonra karofskyi de korumamiz altina aliyorum. Saka bir yana burdan bakinca basit gibi gozuksede bunun benzeri bir suru olay her gun yasaniyor. Umarim herkes hayati  ucundan yakalamayi bir sekilde basarir.

2. konuma gelirsek, bugun kanksim agda yapti. Bende yardim ettim. Nasil bir aci, nasil bir iskence. Yarabbim iyi ki erkek dogmusum dedim tekrardan. Garibim kendi capinda yatak odasinda akrobasi yapti resmen. Dedim ne ugrasiosun git kuafore halletsinler. Acelem var hemen hizli bi sekilde halletmem lazim dedi. Gulum beniim cok seviom ben onu. Kanksim sana burdan soz veriyorum seni artik severken daha az isircam soz. Bu kadar aci cektigini bilseydim seni bu kadar isirip bu kadar mincirmazdim.

Son soz olarak; HAPPY TO BE MAN, PROUD TO BE GAY ;)

6 yorum:

Gay Panda dedi ki...

intahar olayı çok ayrı bi olay. artık çıkmazdaki bi insanın elinden hiç bişeyin gelmediğini gelemediğini gösterme şekli bi nevi bana göre. çok zor bi durum da ayrıca :( bu arada aileniz tarafından koruma altına alınmak beni çok sevindirdi(neslim tükeniy olum benim :P)!! seviyorum ulen sizi :)
p.s: gleeyi izle! izlemesen bozuşuruz ona göre ;)
p.s(2): HAPPY TO BE MAN, PROUD TO BE GAY ;) I lav it!!!

izmirdeki o gay dedi ki...

olum izlemem mi gecen youtube da karofsky kurt'e cikma teklifi etmis onu gordum sktir dedim cok sey kacirmisim bi ara oturup ciddi ciddi izlicem vesile ile birikmis olsun hem ;)

Gay Panda dedi ki...

izle izle yavrum da şu an aradalar zaten. en sonki bombadan sonra bi sezon arası vermesi gerekiyodu bence de yoksa kalp dayanmazdı. yutuptan taciz etme diziyi adam gibi otur izle işte yavrum. nisanın 10 ya da 13ünde çıkcak yeni bölüm :) sana spoiler vermemek için de çatlıyorum şuannnnn!!!!!! tam 1 haftan var valla izlemek için. vizeler bittikten sonra seni spoiler yağmuruna tutarım yoksam hoh :D

izmirdeki o gay dedi ki...

versene yaa ben severim yine izlerim son dedikodular ne? esas benim favori karakterim quinn ona ne oldu bi ara salak sapildak tiplerle takiliyordu? bide karofskynin son durumu ne!! sanirsam karofskye asik oluyorum ben :)

Gay Panda dedi ki...

yok anam istediğin kişilerin spoilerları çok kilit noktalar. bence sen izle kendin gör kendin ağla hatta. ben ağlatmayayım üzmeyeyim seni ;)

izmirdeki o gay dedi ki...

glee s3e8'e geldim sanirsam santanayada asik oldum sanirsam yoksa biseksuel miyim acaba diye kuskulandim ;)sonra karofskye baktim yok yok kesinlikle gayim dedim :)