21 Mart 2012 Çarşamba

BEN FAKE DEGILIM... BEN SARISINIM...

 Burdan oncelikle kendimi sorgulamama yol acan sevgili blog arkadaslarim pirasa ve gaypanda ya bu yazimi ithaf etmekteyim ve daha sarisin olmadigimi dusunen geri kalan herkese. Valla ergen gibi komplekse girdim burda. Ben fake degilim mode;on yaparaktan yazima basliyorum.


Ilk olarak hemen konu ile ilgili arastirmamizi yapmak icin google; hayatimin anlamini bul seklinde arastirmalara basladim. Gittim dedim turkcede kesmez bunlari arastirmami gavurca yapicam dedim. Yazdim blonde basladim okumaya, kesmedi gorsellere baktim. Sonuc olarak hazirlandim da geldim. Inanmayan acar google'i bakar daha da aganin boku ustune bok yapilmaz diyorum.



Resimlerde de goruldugu uzere yavrularin 3de sarisin. Yalniz hepside ayni degil. Canim gulum nateim daha koyu, en alttaki ciroz velet daha civciv. Bu uc resim arasinda 3 kisiye sordugum zaman 3u de hemen sag tarafta gordugunuz resimdeki sac ve ten renkgine sahip oldugumu soylediler. Ha sevgili gaypandam ve pirasam norvecten geldilerse bana zenci bile diyebilirsiniz (bak illa sirret insan moduna sokucaksiniz beni ) Cok doluyum a dostlar. Yillardir sari pipi camasir ipi diye dalga gecilen bana neren sarisin beaa dediler yaram cok buyuk. Kimlik catismasi, kisilik bunalimi yasamaktayim. :S :P


Burdan tum kamuoyuna 74 milyon insana seslenmek istiyorum. Sevdigim insanlar bana sarisin degilsin dediler beni hep disladilar, cok eziklendim, cok yiprandim. Emel acar duy sesimi, beni bastan yarat sarisin yap beni, esra erol al beni tum sarisin adaylara tanit, hatta yetmez mehmet ali birand iiiihh ighh diye diye bu cocuk sarisin desin buda yetmezse hakkimi avrupa insan haklari mahkemesine bile tasirim.

Son olarak bana sarisinsin gulum sen bozma moralini diyen tum mail atan sevgi dolu blog arkadaslarim gozumsunuz canimsiniz cigerimsiniz. Sadece ters isik kurbani oldum biliyorum ama 74 milyon insana kanitlayacagim durumu. Hayir gizli olmasam cekicem fotomu onuda koyucam ama babamin bana sokacagi sari sari sopalari dusunerek vazgeciyorum, yoksa cok pis gaza gelmistim bu konuda. Neyse son olarak pirasama ve canim cigerim pandama bir video gondermek istiyorum. Umarim ne kadar uzuldugumu ne acilar cektigimi anlarsiniz

                                   -The End-



10 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

resmen içerlemişssin annemmmmmm sennn :d son noktayı koyuyorum bir esmer varsa o da benim. Aslancık kesinlikle sarışın. hatta Amerika'da öz be öz ruslar bile aslancık'ı rus sanıp rusça bir şey sorup duruyorlardı ;)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Gay Panda dedi ki...

oha bu kadar içerlendiğini bilmiyodum bu duruma :) ben sadece aslancık olduğun konusunda şaşırdım. OGTB'un blogunu daha önce görmüştüm de orda bi aslancık bi de kuzucuk vardı benim bildiğim bi tek o. ordaki aslancık olmana şaşırdım sadece :) yoksa sarışınsan sarışınsındır canım. aksini iddaa etmiyorum etmem de :) hatta... diyerek hikayenin ikimiz arasında geçen konuşma baloncuklarına ait yerleri söylemiyorum. sarışın olduğunu önceden de biliyodum ben zaten :D haksız infaz mode on hoh :D

O Gay; Ben de... dedi ki...

Ben de sana şu videoyu hediye ediyorum :))

http://youtu.be/kH3Rm8z9JTA

Adsız dedi ki...

eskiler der ki gerçek sarışın genital kıllarından belli olurmuş :P orası sarıysa gerçek sarışın olurmuş zat :) walla bir ara böyle bişi demişlerdi..

izmirdeki o gay dedi ki...

@ogaybende; oluuum ben zaten tekim Allah bir ben sarisinim ben tekim ben tekim ben tekim ;P

@akhlys; oda sari zaten hih :)

Adsız dedi ki...

yorumumu sildiğine göre bana çok kızmışsın. gay panda gibi bende bu kadar alınacağını tahmin etmemiştim, özür dilerim.
sen benim ilk bilog takipçilerimdensin, tabi bende senin. onların hepsini gülerek yazdım ama esprinin dozu kaçmış olabilir:\ nolur bana kızma.

izmirdeki o gay dedi ki...

yok canim cigerim pirasam kizmadim ama beyim cok bozuldu :S ondan sildim yoksa iyi niyetle yazdigini maksat muhabbet ciksin diye dedigini biliyorum sorun yok yani gonlunu ferah tut

Adsız dedi ki...

beyinle beraber senin birbirinize çok yakışan bir çift olduğunuzu düşünüyorum:) beyinde kızmasın bana. onlar şakaydı. bilseydim hiç yazmazdım.
ayrıca mutluluğunuzda daim olsun.

izmirdeki o gay dedi ki...

amin cumlemize insallah :)