17 Mart 2012 Cumartesi

MIMLENMEK GUZELDIR III :)

Saolsun akhlys  beni mimlemis. Canim cigerim. Sen mimlersinde ben yazmaz miyim? Ama burdan tekrar ozur dilerim ki yazmam biraz uzun surdu malum pek nete giremedim simdiden bir ozuru burdan borc bilirim. Onun disinda guzel bir cumartesi sabahi, hava gunesli, insanlar disarida civil civil ama ben evde parcali bulutluyum. Bu yuzden yorumlarim biraz pesimist olabilir. Umarim kendi canimi siktigim gibi sizinkileride sikmam :( E artik gecelim mimmimize :)

1. KENDINI SEVIYOR MUSUN?

Tabikide seviyorum kendimi. Daha once soylemistim, zamaninda aynayla bile opustugum olmustu. Hatta bi ikizim olsaydi oda escinsel olsaydi fantezilerim bile olmustu. Sanirsam narsistlikte dizboyu bir hal icerisindeyim. Ama yinede kendimi sevdigim kadar insanlarida severim, yani bu burnu havada modlarim sadece ben, beyim ve kanksim icin gecerlidir. Benle tanisan insanlar genelde ne kadar utangac cekingen biri oldugumu soylerler.

2. YAPMAKTAN HOSLANDIGIN SEYLER NELERDIR?

Ohooo hangi birinden baslasam ki. Donem donem herseyi yapmaktan hoslandim. Ama yillardir bitmeyen bir anime izleme sevdam vardir. Oturtun beni bilgisayar basinda onume biraz tutun biraz kahve koyun araliksiz gunlerce anime izleyebilirim. Onun disinda yeni seyler denemeyi cok severim her ne kadar genelde hep husranla sonuclansada ( gecen gun cim suyu ictim shot bardaginda 10tl idi. Bi bokada benzemiyordu ama olsun icmedim demem : ) Baska baska... Beyimle sarilip secret circle izlemeyi cok severim. Ama en cok bi ucaktan tek basima parasutle atlamayi cok severim ki daha nasip olmadi olmasi icin tum imkanlarimi zorlucam :)

3. HEDEFLERIN NELERDIR?

Oncelikli hedefim vucudumu sekil-2 de goruldugu gibi yapmak olabilir tez vakitte. Onun disinda fransizcami gelistermek istiyorum. Lisede 4 yil gordum ama mezun olunca donupte gotumle bile bakmadim. Uzun vade de dusunursek Merkez bankasi baskani olarak yada ekonomi yada maliye bakani olarak goruyorum kendimi ( yani en azindan hedeflerim bunlar ). Ama baktim yorucu bir hayatim olursa 60+ yastan sonra alirim beyimi giderim cunda adasina guzel bir rum evi satin aliriz. Beraber balikcilik yapariz :)

4. KENDINI BIR CUMLEYLE TANIMLAYABILIR MISIN?

Aslinda iyi biriyim, sadece biraz zaman ver...

5. NEFRET ETTIGIN SEYLER NELERDIR?

Patlican, Bamya, Salak insanlar, kendimi ifade etmek isterken sacmalamam, pesimist insanlar, icinde calisma atesi olmayan butun gun mal mal ne yapsam diye gezinip bi is cikinca kaytaran insanlar ( offf bunlardan cok pis nefret ediyorum )  ve birde bosa vakit gecirmek.

6. FAVORI FILMIN SARKIN KITABIN NEDIR?

Kitap: murathan mungan- 3 aynali 40 oda ve cenk hikayeleri
Sarki: sezen aksu - belalim, goksel - benden gecti ask, candan ercetin- bitti buraya kadarmis dedim,      pink- so what, lmfao- sexy and i know it :) one republic- secrets
Film: Moulin rouge, american beauty, girl interrupted,

7. ILHAM ALDIGIN KISILER KIMLERDIR?

Ilber ortayli, pink, neil patrick harris

8. DEATH NOTE U SEN BULSAYDIN NE YAPARDIN?

Bunu aciklamam cok kotu olur o yuzden bu soruya cevap vermek istemiyorum soyle ozetliyim oncelikle pkkli tum (kufur etmek istemiyorum ) ... gebertirdim.

Gelelim kime gonderecegim faslina. Oncelikle yazilarini 5 parta bolerek beni kalp krizine maruz birakan 0gay:bende ve yorumlar disinda hic konusmamis olmamiza ragmen icten ice cok sevdigim bigaye gonderiyorum :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

geç ossun da güç olmasın be canım ;) yeni yazılarını bekliyorum içinden koptuğunda..

izmirdeki o gay dedi ki...

sirf senin icin bile yazarim genc askolsun ;)

Gay Panda dedi ki...

ozmn bende bende bende bende diye tuttururum arkadaş! kaçarın yok o yazılar yazılacak hoh! bu arada bigay'a ben göndercektim ya :/

Unknown dedi ki...

hayatımda ilk defa mimlenmiş gibi sevindim :)

Pandam eksik olma..

bu arada O Gay'in son miminden sonra nasıl yani hiç kural yok mu oldum :D

sadece soruları mı cevaplıyoruz yani..

O Gay; Ben de... dedi ki...

mim için teşekkür ederim biraz zor gibi ama bakalım neler çıkıcak (zor gibi mi kendi mimim gözümün önüne geldi bi an :D) hoş okurken aklımdan geçmedi diil ben olsam ne derdim diye

+ben bu mimi de bi 3 parta böleyim de gör sen ahahahha

Gay Panda dedi ki...

OGBde yapma nolur bak valla millet 1 hafta dizi bölüm bekler gibi bekliyo senin yazılarını :)

izmirdeki o gay dedi ki...

@panda; canim cigerim sen iste sanada yazariz ayrica bigayi ilk kim kaparsa o alir :P

@bigay; sadece sorulari cevapliyoruz seni ben kaptim oluuum kapisiliyorsun bak kiymetini bil :P

@ogaybende; allah rizasi icin ya nolur bak bnde kalp var nolur tek seferde yaz su yazilarini