12 Mart 2012 Pazartesi

transeksuellerin dine bakisi


ogay:bende den gormus oldugum videonun farkli bir versyonudur. umarim boyle seyleri daha cok paylasarak farkli insanlari anlayabilmemiz daha rahat olur.

her ne kadar videoda herkes ateist ve dindar olmadigini savunsada dindar bir insanimdir. orucumu tutar namazimi kilmaya calisrim. tabi 5 parmagin 5i de bir degil tabiki. neyse umarim hosunuza gider bu video

4 yorum:

Adsız dedi ki...

parayla imanın kimde olduğu bilinmezmiş.. sen boşver dine şeklen bakanları. sadece düzgün görünümlü, heterolar Allah'a tapabilir diye bi kural mı var? ne demiş mevlana ne olursan ol gel! var mı ötesi.. Allah'tan başka kimse ne bilir kimde ne kadar ferçek iman var ne de karar verir bu cennetlik bu cehennemlik diye..

Gay Panda dedi ki...

din olayı cidden çok karışık bi olay bana göre de. dindar bende değilim ama tabi ki de inanmadığım da söylenemez. sonuç itibariyle bunu translarla ortaya koyman güzel ama şuan çoğunluk yani gençler olarak etrafıma baktığımda videodaki açıklamalarla ve cevaplarla aynı gidişatı görüyorum. videoyu da çok sevdim :)

izmirdeki o gay dedi ki...

dunya uzerinde o kadar cok gunahkar o kadar fazla gunah var ki ldurenler tecavuz edenler hirsizlar vs...

en azindan mahserde sorguya cekilirken ben sevdigim adamla birlikte oldum ne kimse incindi bu yuzden ne kimse zarar gordu biz sadece beraber mutlu olduk diyebilicem bu yuzden icim rahat bizi yaratan gucun ( Allahin ) bir annenin cocuguna olan sevkatinden milyonlarca kat sevkati varmis eminim benide anlar :)

Adsız dedi ki...

aynısını ben de düşünüyorum bu arada o kadar iğrenç suçlar varken sırf zevüşüyoruz diye yanacaksak.... ver ateşi a.q.
mimlendin yawrum :*