12 Ocak 2012 Perşembe

MUKEMMEL BIR HEDIYE

Bundan 2 yaz once 4 ayligina amerikaya gitmistim. Maksat eglenelim gulelim bol bol alisveris ve tabi biraz kacamak yapmak :D ( ic ses: biraz mi? ) neyse ucaktan inmisim edebimle jet lag olmusum tam hayatima devam edicekken bir sehvet hasil oldu bende. ama oyle boyle degil. duz duvarlari tirmalicam resmen. ama yapcak da bisey yok cunku ev arkadaslarimin hepsi turk. nasil sinirimi bozan bi durum zaten bu anlatamam. ya 4 ay eve kimseyi atamadim yaa (yalaaaan :D ) neyse konuya doneyim. amerikada bol bol alisveris yapmak icin haliyle valizim bos gittim ve bilgisayarimida almadim yanim :( internet yok herkes hetero rahatca anlabildiklerim ise turk. tam bir delirmeden onceki son an vakasi :D neyse tabikide bnde cozum yollari bitmez :D

hemen atladim arabaya kostum bestbuy`a. hemen guzelinden bir laptop ve ardindan yarim saat icinde ev. omru hayatim boyunca bu kadar hizli bir elektronik esya aldigim bi an daha olmadi. neyse ara tara www.manhunt.com diye bi site kesfettim ve ozgurlugune kavusmus guvercinler gibiydim .deli gibi araliksiz 6 7saat fln kalmadim heralde basindan ;D ve sonunda butun amerika macerami muthis kilicak bir cocukla tanistim. 195 boy 90 kilo omuzdan mi girsem bisepslerden mi ciksam bilemedim hemde bana bi o kdrda yakin oturuo. dedim bn bunu ayartmazsam gozum acik gider.

Ve allem ettim kallem ettim cocukla bulustum. hemde sabaha karsi 4te onun is cikisina gittim beraber okyanusa  gittik. normalde zaten okyanusa belli saatler disinda girmek yasak ( yok kopek baligi bilmem ne yok dalgalar kac mt) biz sabahin ilk isiklarinda cirilciplak okyanusa girdik. e tabi haliyle uslu da durdugumuz soylenemez. ki tabi soyle bi faktorde var (ki beni en cok etkileyen ) 182 73 kiloyum beni kucagina aldi ama yok boyle bi alma ( tahmin ettiginiz dusunuyorum ) :D:D bu sekilde gunesin dogusunu izledik. yok boyle bi duygu ya anlatilmaz yasanir derler ya tam o tatta.

neyse 4 ay cok guzel zamanlar gecirdik beraber. tabi yer yer kavga ettik sevgili olduk ayrildik baristik hizlandirilmis iliski gibi bisey oldu bizimkisi ama kesinlikle cok guzeldi. 4 ayin sonunda benim donme vaktim gelmisti. tamda doncegim gun nasil yagmur yagiyor biz sican gibi olmusuz bana dedi ki bundan sonra hep yagmurlardan nefret edicem ve gunesi gordukce seni hatirlicam dedi.

aradan 2 yil gecti dun ekvatora gitmis. orda bana bi video cekmis fonda katy perry-the one that got away kendisi uzaklari izlio asiri komik bir aksanla beni cok sevdigini soyluo falan :D ve bu fotografi gonderdi bana altinda da belki bi daha yuz yuze gelemicez ama gittigim her yere seni sevdigimi yazicam olurda bi gun sende ordan gecersen beni yaninda hisset ve her zaman hem aklimda hem kalbimde oldugumu bil demis. anlatamam ya cok mutlu oldum. umarim herkes boyle sevilecegi bir ask bulur ve bunu uzaklarda birakmak yerine cesaretini toplayip ask icin dunyaya karsi yumrugunu koyar

3 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

umarım sen de onu onun seni sevdiği kadar sevmişssindir çocuk tatlı bir şey yapmış ben de bayıldım ::D

Gay Panda dedi ki...

oy oy oy baya güzel bi aşkmış!! okyanus sahnesine bayıldım ;)

izmirdeki o gay dedi ki...

sen buna ask mi diyorsun bir de beyimin yaptiklarini gosrsennn eneeem askim kabardi yine :D