30 Ocak 2012 Pazartesi

TÜ TÜ TÜ 41 KERE :D

Her ne kadar guzelleşmek için tüm kozlarimi oynamış olsam da ki bu kozlarim baya geniş bi alan kaplamakta kı hemen özet gecıyorum:
-Önce saglam bir kıl operasyonu
-Sac sakal yanaklarda çıkan her sey ve sir
-Yüzün matlasşması icin maske (15 dk.)
-Maske için beklerken cekilen 3set 15 şınav
-Maske cıktıktan sonra yüzümü dinlendirirken 3 set 10 bıseps ve trıseps dumble
-Dinlenen yüzüme canlanmasi için annemin yerken bile çemkirdiği bilmem ne balı ( o bal meşhurmuş bi tatlı kaşığı şifa niyetine yenirmıiş fazlası zararmiş miş mış)
-Yüzümde balla yattıgım yerden bi yandan forbes okurken bir yandan da bacak hareketi (3 set 25 )
Tabi bu arada oraya buraya akan balları temizlemekte cabası
-Yanına giderken giymek için 5 farklı kombinasyon denemesi
-Tüm negatifleri arındırmak için köpük banyosu
-Kendi çapımda manikür pedikür

Sonuc; beyimin yanına giderim aksam kapıda karşılar kocaman bi öpücük... :S Baktım ses gelmiyor, bende bi degişiklik seziyor musun adlı o öldürücü soruya. Baktı, baktı sanki bi yüzün parlamış dedi that' all :S Diger herseyi tek tek gözüne soktum.

Şimdi burda e ne var yaptıgın dogal seyler gunluk temizlik diceksiniz ama o iş öyle degil. Tırnaklarım her daim yamuk yumuktur çünkü sürekli tırnaklarımı yerim. Sevgilimin traş makinası benı hep yarı yolda bıraktıgı için yaklaşık 3 aydır ( yakın arkadasımın yüzümü tırmalaması hariç ) hiç bir kesici alet degmedi. Ayrıca mevcut bir sevgili olması dolayısıyla evde tv karşısında gecen bol çikolatalı ve kahveli saatlerden sonra bildigin bir coach potato şeklinde bi varlıktım.

Ama esas bomba şu oldu. Dün gece eve arkadaslarım geldi 2 kız 3 erkek takıldık. İşte başta MELANKOLIA diye dunya üzerinde yapılmış en iğrenç filmi izledik sonra mısır patlatıldı. Aşırı sıkılan gençlik youtube eşliğinde dans etmeye başladı falan ama en ilginç kısmı beyim yine suratızdı (nedeni arkadaslarım gay oldugumu bılmıyor haliyle kasıntı durumlar ortaya cıkıyor) ama ben buna hıç mı hiç takmadım. Normalde o surtasızlıgını gordukçe içimden ona küfreder sinir olurdum benımde gecem zehir olurdu. Ama dün gece öyle olmadı tam tersine cok eğlendik, videolar çektik beyimde katıldı falan.

Sabah uyanınca yine bi suratsız yine bi bet takıldı. Ama ben yine iplemedim. Sonra otobüste benım kanka sordu hayırdır snn arkadasının nesı var dıye. bende sabah suratsızlıgı uyanınca oyle olur dııp geçiştirdim. Arkadasım indikten sonra düşünmeye başladım. Annemin bi lafı geldi aklıma. Bi gün anneme babama nasıl katlanabılıyorsun dedigimde annem: yaptıklarını iplemiyorum çünkü onu seviyorum ve yanımda olmasını istiyorum demişti. Düşündüm... seviyorum... yanımda kalmasını ıstıyorum... sinirde oluyorum... ama yine de seviyorum be

İşte bu yüzden tü tü tü 41 kere maşallah. Tamam aşırı uyumlu mutlu bir çift degiliz, yakıştığımızda söylenemez ama yine de yanımda olduğu için mutluyum ve hayatım boyunca hep yanımda kalsın istiyorum :D

3 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

elem terefiş kem gözlere şiş :d diyelim o zamansa :d

izmirdeki o gay dedi ki...

nazar etme ne olur calıs senınde olur

One Girl Two Boy dedi ki...

çalışıyorum ama daha olamayan yerleri var :D biraz daha çalışmam lazım demekki :d